Hva er et snakeboard
   Hello all Streetboarders! This is the streetboarding page for introducing streetboard to all potential streetboarders in Scandinavia!

Januar 2006: PRISRAS!!!!!. Jeg har satt ned prisen på alle brettene!!!!

**Kjører du snøbrett om vinteren?
**Mangler du brett-trening om sommeren?
**Ønsker du et brett med snøbrettegenskaper på hjul?
**Har du lyst på nye utfordringer?

Streetboard/Snakeboard er det ultimate treningsbrettet. Dette er brettet har mange flere  likheter med snowboard enn f.eks skateboard som hverken har svingradiusen eller bindinger!

Streetboard/Snakeboard med bindinger gjør Snowboard-treningen ennå mer realistisk.
Streetboard/Snakeboard blir brukt av snøbrettkjørere rundt om i verden som snowboard - treningsbrett

Dette brettet er billigere og gir en realistisk trening i forhold til andre alternativer som f.eks dyre trenings-studioer,  turn/trampoline trening.

Skateparkene er dessuten bygget for å bli brukt.

Bestill her eller surf rund på siten min og finn ut alt du trenger å vite om brettene.  ______________________________________________________________________________

Velkommen til snakeboard.no!
Her kan du finne alt det du trenger å vite om Streetboard/snakeboard. Hvordan det ble til, hvilke modeller du kan kjøpe, bilder, gjestebok, linker, downloads, osv. Dersom du har spørsmål, er det bare å kontakte oss, så vil vi gi deg svar så fort som mulig. Gi gjerne tilbakemelding på hva du synes om siden!
Send meg en mail Odd Gynter Olsen

 

 

Dersom det er andre klubber rundt om i Norge, send meg en mail og jeg vil skrive litt om dere her

Videoer
900                                              BACKFLIP
rodeo9.avi (400384 bytes)
FØR MUSEPEKEREN  OVER  BILDET FOR Å STARTE VIDEO

Hva er et Streetboard/snakeboard:
- Det er ikke et Skateboard!!. Brettet er todelt med en "bar" som gjør at fremre og bakre ben kan vris utover eller innover sammen med hjulene slik at det er mulig å bevege seg fremover uten å ta beina i bakken.
- Prinsippet er som følger: Man får fremdrift på brettet ved å vri overkroppen mot høyre eller venstre samtidig som man tåer inn eller tåer ut mens man står på brettet. Det er på samme måten som en slange beveger seg, derav navnet.
- Det fine med Streetboard/snakeboard fremfor andre brett er at man ikke behøver en stor plass for å lære seg det. Det er en fordel med et slett og rent underlag, som for eksempel et støpt garasjegulv. Rundt 4 x 4 meter skulle kare seg til å begynne med.
- Snakeboard som er utstyrt med bindinger er veldig bra egnet til å "tørrtrene" snowboard og surfboard. Det gir samme brettfølelsen, og det kan brukes i halfpipe, på hopp og i slalåm. NB! Bruk sikkerhetsutstyr! (hjelm, kne og albuebeskyttere, etc.)

Hvordan Skaffe seg et Streetboard:
Dersom du ønsker å bestille streetboard, bindinger til streetboard eller kanskje du kjenner noen som ønsker å kjøpe ett kan du gjøre dette på flere måter.
1. Fyll ut bestilling på denne siden;
2. Send e-mail til odd.gynter.olsen@gmail.com;
3. Møt opp i Jacob Langesvei 14; Kongsberg;    
4. Ring 32735819 (etter klokken 17:00) og vi hjelper deg.

 

PRODUKTER
 
Skinner

Skinner er et veldig godt brett med fjæring og mulighet for bindinger. Velegnet for både nybegynnere og for de litt mer erfarne.
 
Stiffy

Stiffy er sagt å vere det beste brettet som er tilgjengelig i markedet pr i dag. Stivt, med fjæring og med muligheter for å sette på bindinger.
 
Sydewynder

Sydewynder er for de som bare har lyst å prøve eller lyst til å lære seg sporten. Det er et lett brett som ikke har mulighet for bindinger, men det er samtidig morsomt for å kjøre på gata.
 
Frontal Supermodel bindinger
Bindinger er et must dersom du skal kjøre litt ekstremt;  hopp, triks, halfpipe etc. Det er nødvendig med bindinger dersom du ønsker å bruke snakeboard til snowboard-trening.