Om oss
Mitt navn er Odd Gynter Olsen, jeg driver et firma som heter "Alias OGO" som ble startet i August 2001 og holder til i Kongsberg, Buskerud. Firmaet har som hovedhensikt å introdusere Streetboardsporten for det Norske Markedet.

Streetboard er mest utbredt i Sør Afrika, Tyskland, USA, Australia og England. I Norge eller Skandinavia er det forholdsvis ukjent, frem til nå.

For din skyld håper jeg at dette er noe som tar seg opp i Norge hvor brettsport er i ferd med å sette en ny standard for Idrett; Skateboard, snowboard, wakebard, surfboard, Windsurfboard og  nå Streetboard. Brett finnes altså i mange varianter, og i Norge er det særlig snøbrett som har blitt populært her på ganske kort tid for både gammel og ung.

Snøbrett og streetboard er veldig nært beslektet i oppførsel og brettfølelse, nettopp på grunn av at man er (eller kan være) fastspent i brettet og på grunn av de ekstremt bra svinge-egenskapene. Streetboard simulerer også nedoverbakke (som man er avhengig av i Snowboardsporten) ved at det er mulig å komme seg fremmover ved bare å stå på brettet og "snake" seg bortover

Et godt råd: Kjøp Streetboard nå og kom foran den uunngåelige "Streetboardbølgen" som kommer!

Bestill her

OGO